Piter Čefi potvrdio sjajnu formu
Foto: Kurir

Šesti Sava golf čelendž protekao u dominaciji popularnog glumca

Piter Čefi potvrdio sjajnu formu

Ostali sportovi -
Igralo se po Stejblford neto sistemu, dok je konačni pobednik bio određen na osnovu najboljeg bruto rezultata

Piter Čefi je još jednom potvrdio da se nalazi u izuzetnoj formi. Popularni glumac trijumfovao je na šestom izdanju "Sava golf čelendža", što je njegova ukupno druga pobeda na ovom prestižnom turniru, kao i drugo slavlje u samo mesec dana, pošto je bio najbolji i na nedavnom Memorijalu Knez Pavle.

Za tradicionalni turnir koji organizuje golf klub "Sava" vlada veliko interesovanje, pošto se takmičenje odvija u tri kategorije i omogućava učešće i igrača koji imaju hendikep veći od 36. Zbog toga je ovo izdanje igrano u dva filda, a učestvovalo je čak 76 golfera.

Igralo se po Stejblford neto sistemu, dok je konačni pobednik bio određen na osnovu najboljeg bruto rezultata. Čefi je bio ubedljivo najbolji sa 30 bruto poena. Prvi u A kategoriji bio je Miloš Karadžić sa 36 neto poena. Isti broj poena ostvario je talentovani Matej Stanić na drugoj poziciji, dok je treće mesto sa tri poena manje zauzeo Aleksandar Helc.

U B kategoriji pobednik je Jozef Nađ ispred Jelene Đorđević i Radomira Lukovića. U C kategoriji Vojislav Krstić je bio najbolji. Drugo mesto zauzela je Anja Demić, dok je treći bio Goran Draganić. Pojedinačne nagrade dobili su Sandra Dedijer i Andrej Stanarević koji su izveli najduže udarce, dok je Goran Đorđević imao udarac iz prve najbliži rupi.

Naredni Sava čelendž igraće se 30. avgusta, a već ovog vikenda na terenima golf kluba "Beograd" na Adi Ciganliji na programu je treći masters sezone - "Luštica Bej čelendž".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track