Borovčanin: Pobediću za Srbiju

Nenad Borovčanin obećava

Borovčanin: Pobediću za Srbiju

Ostali sportovi -
Šampion Evrope u WBO verziji protiv Nemca turskog porekla Vekiloglua brani titulu 4. maja u Loznici

Loznica čeka meč godine.Srpski bokser Nenad Borovčanin priprema veliki spektakl 4. maja u Loznici. Šampion Evrope u WBO verziji braniće titulu protiv izazivača Varola Vekiloglua, Nemca turskog porekla. Nenad očekuje da će to biti idealna prilika da se svet uveri u kvalitete srpskog boksa.

- Meč u Loznici je veliki događaj za mene pošto prvi put boksujem tamo otkako sam profesionalac. Siguran sam da će pune tribine doprineti tome da atmosfera bude uzavrela. Očekujem da će Lozničani pokazati poštovanje prema rivalu. Ovo će biti idealna prilika da stvorimo lepu sliku o nama i prikažemo svetu da umemo da pravimo velike sportske događaje - izjavio je Borovčanin.

Domaćin u ovom okršaju veruje da će, uprkos kvalitetu protivnika, uspeti da trijumfuje i tako sačuva pojas namenjen pobedniku kruzer kategorije. Nemački bokser ima 18 pobeda, 11 nokautom, i tri poraza.

- Vekiloglu je disciplinovan i borben protivnik. Odlikuje ga nemački mentalitet, nikada ne odustaje. Verujem da će punom snagom krenuti na mene. Ne smem da dopustim da me ponese atmosfera i uđem u neku veću razmenu udaraca. Ukoliko ga budem držao na distanci, sigurno ću pobediti - zaključio je Borovčanin.

Ulaz slobodan

Šampion Evrope u WBO verziji Nenad Borovčanin napomenuo je da će zbog promocije boksa ulaz na meč biti besplatan.

- Postoji veliko interesovanje gledalaca, znam sigurno da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Tri hiljade ulaznica štampalo se i one će se deliti na blagajnama 3. maja, a jedna osoba moći će da podigne dve ulaznice - izjavio je Borovčanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track