ROMANSA: Srpski odbojkaš smuvao hrvatsku olimpijku

Kurir otkriva: Nova ljubavno-sportska veza

ROMANSA: Srpski odbojkaš smuvao hrvatsku olimpijku

Ostali sportovi -
Naš reprezentativac Konstantin Čupković zabavlja se s hrvatskom odbojkašicom Marijom Ušić. U početku su krili vezu, više ne

Oni nemaju predrasude. Mladi su i uspešni. Ne gledaju u pasoš, već u dušu. Spojila ih je ljubav. Srpski odbojkaš Konstantin Čupković (28) u emotivnoj je vezi s hrvatskom odbojkašicom Marijom Ušić (23). Oboje su reprezentativci svoje zemlje.Čupković je član francuskog Tura. U karijeri koja traje deceniju i po promenio je čak deset klubova. Marija Ušić trenutno igra u hrvatskom Poreču, a veliki trag ostavila je u Italiji, Turskoj, Francuskoj i Belgiji, gde je igrala za tamošnje klubove.

Upoznali se u Bakuu

Smuvali su se u Azerbejdžanu tokom Evropskih igara. Bilo je to u junu, otkad i potiče njihova prva zajednička fotografija.Koliko je velika ljubav Konstantina i Marije najbolje se vidi iz njihovih prepiski na Instagramu.
Cenjena u Hrvatskoj... Marija (levo)
Cenjena u Hrvatskoj... Marija (levo)

Ljubav na prvi pogled- Kada sam te video, odmah sam se zaljubio. Ti uvek znaš da mi izmamiš osmeh na lice - napisao je Čupković na njihovoj prvoj zajedničkoj fotografiji.Odmah je dobio odgovor prelepe devojke.- Svakim danom sve više i više. Ljubavi moja jedina - glasila je Marijina replika, a potom su usledili komentari prijatelja, koji pozivaju da se što pre zakaže svadba.Sličnih prepiski ima i na drugim slikama zaljubljenog sportskog para, što je znak da više ne kriju vezu.Eh, da je više Konstantina i Marija...

Baš se vole... Hrvatica i Srbin
Baš se vole... Hrvatica i Srbin

Sportska porodicaMARIJA ĆERKA SVENA UŠIĆAMarija Ušić dolazi iz velike sportske porodice. Otac Sven je košarkaški trener i bivši jugoslovenski reprezentativac. Majka Snežana je bivša odbojkašica, baš kao i Marijine sestre Ana, Simona i Sena. Brat David pošao je očevim stopama i trenutno je član Osijeka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track