Američka atletičarka se razbila pa snimak objavila
Foto: KURIR

Ništa bez neta

Američka atletičarka se razbila pa snimak objavila

Ostali sportovi -
Trčeći trku na 3000 m stipl, Kejti se saplela na jednoj od prepreka i posle pravog "salta mortale" završila direktno u vodi. Ali ono što je potom usledilo bilo je još neobičnije, nesrećna Kejti je sama na internet postavila video snimak katastrofalnog pada.

PROVO - Ko bi čuo za stanovitu Kejti Endrjuz osrednju američku atletičarku, da se nije pojavio internet, i da ona sama nije stavila svoj snimak na njega. I to kakav, na mitingu u gradiću Provo proslavila se svojim nesvakidašnjim padom. Trčeći trku na 3000 m stipl, Kejti se saplela na jednoj od prepreka i posle pravog "salta mortale" završila direktno u vodi. Ali ono što je potom usledilo bilo je još neobičnije, nesrećna Kejti je sama na internet postavila video snimak katastrofalnog pada.

" Saplela sam se nekoliko koraka pre prepone ali se uopšte ne sećam udarca u nju. Jedino što znam da sam se odjednom našla u vodi", rekla je Kejti pokušavajući da se smeje. prilikom pada ona je raskrvarila glavu i povredila nogu, ali da je ipak istrčala trku do kraja.

http://www.youtube.com/watch?v=ibtcWbxoXNU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track