SLETEO AUTOM U JARAK: Ivano Balić doživeo saobraćajni udes!
Foto: Reuters

Umalo tragedija

SLETEO AUTOM U JARAK: Ivano Balić doživeo saobraćajni udes!

Ostali sportovi -
Legendarni hrvatski rukometaš Ivano Balić doživeo je tokom dana saobraćajnu nesreću, a prema informacijama medija u Zagrebu prošao je bez povreda.

Balić je nesreću doživeo u blizini Vrbovca, a automobil kojim je upravljao sletelo je sa puta i prevrnulo se. Nesreća se dogodila blizu jedne raskrsnice za vreme guste magle.Hrvatski rukometaš je iz auta izašao nepovređen. On je odmah telefonirao i potražio pomoć službe za vuču. Balić je nekako stigao do obližnjeg kafića gde je sačekao pomoć.Lokalni mediji pretpostavljaju da je Balić krenuo u Ivanić-Grad gde se hrvatska reprezentacija priprema za EP 2016.

Balić (36) je u maju ove godine završio karijeru. On je karijeru počeo u Splitu, a igrao je i za Metković, Portland San Antonio, Zagreb i Atletiko Madrid.Sa selekcijom Hrvatske osvojio je devet medalja, od kojih zlatnu i bronzanu na Olimpijskim igrama (2004. i 2012), zlato i dva srebra na Svetskom prvenstvu (2003, 2005. i 2009), dva srebra i bronzu na šampionatu Evrope (2008, 2010. i 2012) i zlato na Mediteranskim igrama (2001).Balić je od 2003. do 2007. na pet uzastopnih velikih takmičenja bio najkorisniji rukometaš turnira, dok je 2003. i 2006. godine proglašen za najboljeg igrača sveta.Balić je 2010. godine izabran za najboljeg rukometaša svih vremena u izboru posetilaca sajta Svetske rukometne federacije (IHF).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track