DRUŽENJE S BEOGRAĐANIMA: Zajedno brojimo do Olimpijade
Foto: Marina Lopičić

Od sutra serija akcija

DRUŽENJE S BEOGRAĐANIMA: Zajedno brojimo do Olimpijade

Ostali sportovi -
Naši veliki šampioni družiće se u šoping-centru „Ušće“

Olimpijski komitet Srbije, u saradnji sa šoping-centrom „Ušće“, ovog vikenda počinje odbrojavanje do početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Damir Mikec
Damir Mikec

Tokom odabranog vikenda, zaključno sa julom, svi zainteresovani građani i posetioci šoping-centra „Ušće“ biće u prilici da se upoznaju sa olimpijskim disciplinama, kao i sa sportistima koji će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Zorana Arunović
Zorana Arunović

Odbrojavanje do Rija i najvećeg sportskog spektakla u avgustu počinje ovog vikenda, kada će biti organizovano druženje sa olimpijcima, kao i kreativne radionice, bodi-art, izložbe olimpijskih plakata i maskota, a sve u saradnji sa Olimpijskim komitetom.

Milica Mandić
Milica Mandić

Sutra će sa početkom u 18 časova biti organizovano druženje sa Milicom Mandić, olimpijskom šampionkom u tekvondou iz Londona, Andreom Arsović, prvakinjom u streljaštvu na Evropskim igrama u Bakuu 2015, Zoranom Arunović, prvakinjom u streljaštvu na Evropskim igrama u Bakuu 2015, Damirom Mikecom, dvostrukim prvakom u streljaštvu na Evropskim igrama u Bakuu 2015, i Dimitrijem Grgićem, reprezentativcem u streljaštvu. Tom prilikom posetioci će moći da se slikaju i sa čuvenom olimpijskom bakljom i Srećkom, zvaničnom maskotom Olimpijskog komiteta Srbije.(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track