ŠMEKERICA: Osvojio titulu i častio dame!

Aleksandar Okolić u žiži na Zvezdinoj šampionskoj proslavi

ŠMEKERICA: Osvojio titulu i častio dame!

Ostali sportovi -

Uspešni odbojkaški reprezentativac Srbije izmamio uzdahe ženskog pola nakon što se slikao s peharom u seksi izdanju

Njemu titula, a devojkama - on. Odbojkaš Aleksandar Okolić izmamio je uzdahe ženskog pola posle osvajanja pehara šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom.Crveno-beli su nastavili dominaciju osvajanjem pete uzastopne titule. U finalu su posle velike borbe i odlučujućeg petog meča savladali Vojvodinu (3:2 u seriji). Slavlje do jutraPosle meča, usledilo je veliko slavlje u Zvezdinoj svlačionici, a nije izostalo ni fotografisanje za uspomenu i društvene mreže. Tu je prednjačio Aleksandar Okolić, srednji bloker Zvezde i reprezentacije Srbije. Mladi odbojkaš fotografisao se bez dresa, pa je u prvom planu bila njegova savršena građa.

Prvaci. Odbojkaši Crvene zvezde
Prvaci. Odbojkaši Crvene zvezde

Reprezentacija na potezu

- Osam godina, hvala Zvezdo. Doviđenja, ali ne i zbogom - napisao je Okolić i time najavio odlazak iz crveno-belog tabora.Naravno, usledili su komentari oduševljenih pratilaca, mahom devojka, a samo za dan prikupio je gotovo hiljadu lajkova. Da se nije odlučio za odbojku, Okolić bi bez dileme imao zavidnu manekensku karijeru, što svedoče brojne fotografije sa Instagrama na kojima miljenik dama pozira.Dosadašnji odbojkaški staž Okolića obeležila je fantastična igra za Srbiju protiv Amerike u polufinalu Svetske lige prošle godine. Sjajnim servisima u finišu petog seta mladi igrač izrastao je u junaka pobede „orlova“ i plasmana u finale takmičenja.Slede novi izazovi, kao za Aleksandra Okolića, tako i za njegovu Crvenu zvezdu u novoj sezoni lige šamopna, ali i za reprezentaciju Srbije koju najpre očekuje Svetska liga.

SimpatičnoDEVOJKE MU ŠALJU LJUBAVNA PISMA!Pre nekoliko meseci Okolić je objavio fotografiju na kojoj se nalaze brojna ljubavna pisma koje dobija od obožavateljki.„Oženi me, Okoliću.“ „Beskrajno ti hvala, najbolji si na svetu.“ „Ti si predivan“, samo su neki od komentara na pisma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track