Odbojkašice dobile Peru, kreću na Japan

Pobeda

Odbojkašice dobile Peru, kreću na Japan

Ostali sportovi -
Srbija u nedelju protiv Japana igra odlučujuću utakmicu za plasman na Olimpijske igre u Londonu

TOKIO - Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da su njegove igračice više razmišljale o utakmici u nedelju, a ne onoj koju su igrale danas, protiv Perua i da zato nisu pružile očekivanu partiju u pobedi protiv Perua od 3:1.

Srbija u nedelju protiv Japana igra odlučujuću utakmicu za plasman na Olimpijske igre u Londonu.

"Bilo je očigledno od samog početka da su misli bile više usmerene ka sutrašnjoj utakmici nego današnjoj. Zato smo i odigrali kako smo odigrali. Nije to bila neka sjajna predstava. Kako zbog ranijeg termina, tako i sutrašnje utakmice, nisu igračice bile potpuno koncentrisane, rekao je Terzić posle utakmice u Tokiju.

"Važna je pobeda i nadam se da izgubljeni set neće predstavljati problem. Sada su sve misli usmerene ka sutrašnjoj utakmici, koja odlučuje da li ćemo ići na Olimpijske igre. Nadam se da ćemo odigrati na pravi način i uspeti da se plasiramo", rekao je Terzić.

Selektor Srbije kazao je da je Japan požrtvovana ekipa i da je dobro upoznat sa stilom igre rivala."Znamo kako igraju. Znamo da su veoma požrtvovani, pogotovo što se tiče odbrane" teško se uzimaju poeni. Znamo i da ćemo morati da budemo strpljivi i maksimalno agresivni, potovo u servisu i napadu ako želimo da im pariramo na pravi način i odigramo kako treba", rekao je selektor Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track