Lukić: Ponosan sam na izbore u Zvezdi

Lukić: Ponosan sam na izbore u Zvezdi

Fudbal -
Glasanje za predsednika i članove Skupštine odvija se na 16 biračkih mesta u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Rumi, Čačku, Užicu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Šapcu, Požarevcu, Kragujevcu, Bijeljini, Zvečanu, Sarajevu i Banjaluci

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić glasao je danas oko podneva u Beogradu na stadionu "Marakana" na izborima za predsednika i članove Skupštine i ponovio da mu je žao što nema protivkandidata.

Lukić je jedini kandidat za funkciju predsednika, koju obavlja od maja 2009. godine.

"Ponosan sam i srećan što ćemo u ova tri dana svi zajedno birati Skupštinu i predsednika. Još jednom moram da istaknem da mi je iskreno žao što sam jedini kandidat za predsednika. Želeo sam više zvezdaša, ali nisu se prijavili. U ova tri dana pokazujemo koliko smo veliki klub i porodica", kazao je Lukić posle glasanja.

Portparol crveno-belih Marko Nikolovski kazao je da su u klubu zadovoljni izlaznošću glasača, a da je ona najveća na Kosovu i Metohiji.

"Danas u 10 sati su otvorena sva biračka mesta i na njima se uredno odvija glasanje. Prema prvim izveštajima odziv članova je dobar, a na Kosovu i Metohiji je već glasalo više od 70 odsto članova.

Biračka mesta biće otovorena do 20 časova, kao i sutra i u ponedeljak", kazao je Nikolovski i dodao da pravo glasa ima 10.081 član kluba.

Glasanje se odvija na 16 biračkih mesta u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Rumi, Čačku, Užicu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Šapcu, Požarevcu, Kragujevcu, Bijeljini, Zvečanu, Sarajevu i Banjaluci.

Ovo su prvi izbori ovog tipa u nekom fudbalskom klubu u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track