Najnovije vesti

(VIDEO) A OD KURIRA - TORTA ZA MILENU RAŠIĆ: Pogledajte kako smo iznenadili sjajnu odbojkašicu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Divan dan

(VIDEO) A OD KURIRA - TORTA ZA MILENU RAŠIĆ: Pogledajte kako smo iznenadili sjajnu odbojkašicu

Ostali sportovi

Rašićeva na 26. rođendan letom iz Istanbula stigla u Beograd i tom prilikom nije krila impresije zbog dobijanja uloge najboljeg blokera na planeti.

Nakon što je sa ekipom Vakif Bank osvojila bronzanu medalju i izabrana za najboljeg blokera Svetskog klupskog prvenstva koje je održano u Manili, Milena Rašić iskoristila je dvodnevnu pauzu da "skoči" do Beograda.

 

A na letu iz Istanbula, u režiji Turksih Airlinesa i Kurira, našu odbojkašicu čekalo je specijalno iznenađenje - torta povodom njenog 26. rođendana.

 

Milena Rašić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Milena Rašić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon što smo joj "počupali" uši čuli smo kako je reagovala na slatko iznenađenje.

 

- Stvarno nisam očekivala i baš je bilo lepo iznenađenje. Stvarno mi je prijalo to što ste me iznenadili ovom tortom na putu za Beograd. Isto tako imala sam odlično mesto u avionu na kom sam mogla da odmorim i budem spremna za ova dva slobodna dana kod kuće. Zaista sam zahvalna na tome i sigurno ću i na dalje leteti Turkish Airlinesom.

 

Milena Rašić, Foto: Kurir sport
Milena Rašić, Foto: Kurir sport

Milena nam je prenela i svoje utiske sa upravo završenog turnira.

 

- Ovo je bilo moje prvo učešće na svetskom klupskom prvenstvu i zadovoljna sam jer smo se kući vratili s jednom od medalja. Naravno, ovo je tek početak sezone i ova ekipa može mnogo bolje dosta toga da uradi.

 

Milena Rašić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile
Milena Rašić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Posle bronze osvojene na Filipinima naša odbojkašica sezonu ocenjuje visokom ocenom.

 

- Ova godina je bila i te kako uspešna, počevši od reprezentacije i osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a uspesi su nastavljeni i u klupskoj konkurenciji. Nadam se da će sledeća biti još uspešnija i da će biti još medalja.

 

Milena Rašić, Foto: Kurir sport
Milena Rašić, Foto: Kurir sport

Zlato u Manili osvojile su Tijana Bošković i Maja Ognjenović, srebro Jovana Bogdanović, dok je četvrto mesto pripalo ekipi koju vodi naš selektor Zoran Terzić, a za koju igraju Bojana Živković i Silvija Popović. Reprezentacija u malom.

 

- Opšte je poznato da smo na terenu baš ljuti rivali, ali se van terena mnogo družimo. Iskoristile smo sve slobodno vreme da odemo na kafu, da se vratimo na najzanimljivije momente iz Rija. Mi smo svakako jako, jako dobre drugarice.

 

Milena Rašić na štandu Belgrade Waterfront u "Ušću"

 

Odbojkašica Milena Rašić biće gost na štandu Belgrade Waterfront u šoping centru "Ušće" od 16 do 17 časova.

 

Svi Milenini fanovi moći će da se druže sa njom, fotografišu se i dobiju autograme. Zajedno sa Milenom, koristeći VR naočare, moći će da prošetaju jednim od stanova kompleksa BW Residences, čija je izgradnja u toku. Na ovaj način moći će da osete atmosferu novog koncepta stanovanja koji je Belgrade Waterfront doneo u Beograd, kao i da uživaju u virtuelnom pogledu na Savu, Adu i Kalemegdan, koji će se u stvarnosti pružati sa petog sprata prve stambene zgrade Belgrade Waterfronta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...