RADONJIĆ HRABRI ZVEZDAŠE: Barselona je favorit, ali možemo da je iznenadimo!
Foto: Saša Pavlić

RADONJIĆ HRABRI ZVEZDAŠE: Barselona je favorit, ali možemo da je iznenadimo!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ekipa u pozitivnom ambijentu dočekuje Barselonu u trećem kolu Evrolige i da se nada novom iznenađenju u elitnom takmičenju

- Dolazi nam Barselona i očekuje nas jedno divno veče u Areni. Igramo sa prošlosezonskim učesnikom Fajnal-fora, kluba sa visokim ambicijama i igračima koji su mnogo uradili u karijeri. Pred nama je ogroman izazov - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Radonjić je dodao da je jasno da su Katalonci favoriti u duelu u sredu uveče, ali da su crveno-beli jako motivisani.

- Barselona dolazi sa glasnim najavama da će nas savladati i niko ne beži od toga da je favorit. Imamo veliku želju da napravimo novi podvig i nadu da možemo da igramo sa svima. Verujem da možemo da budemo konkurentni Barseloni, iako je odlično popunjena na svim pozicijama - rekao je Radonjić.

On je dodao da poslednje pojačanje Nejt Volters neće biti u sastavu jer nije registrovan, ali i u suprotnom ne bi igrao jer je tek došao.

- Volters je stigao u Beograd i na trening, tek se upoznao sa timom. Situacija je takva da je 18 sati putovao i da je registrovan ne bi bio u timu. Verujem da će kasnije biti od koristi - poručio je crnogorski trener.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone igra se u sredu od 19 sati u Kombank areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track