SKANDAL U PODGORICI: Crnogorski rukometaši hteli da biju srpskog trenera, ovaj podneo ostavku
Foto: Profimedia

Obradović na meti nasilnika

SKANDAL U PODGORICI: Crnogorski rukometaši hteli da biju srpskog trenera, ovaj podneo ostavku

Ostali sportovi -

Srpski trener Ljubomir Obradović podneo je ostavku na mesto selektora rukometne reprezentacije Crne Gore, nakon što je u utorak uveče bivši reprezentativac Stevan Vujović u pratnji još dva lica upao na trening nacionalnog tima i tražio obvjašnjenje zašto selektor ne računa na njega.

Prema informacijama iz Podgorice, Vujović je u društvu nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Vukana Lipovine, inače brata Vladana Lipovine, kojeg isto nema u repreuzentaciji, kao i još jednog NN lica, pekinuo trening i ušao u raspravu s Obradovićem.

Neprijatan razgovor je nastavljen i po završetku treninga, čak je intervenisal ai policija, ali niko nije uhapšen.

- Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije. Sve što se dešavalo na treningu biće procesuirano od nadležnih državnih organa. Sa žaljenjem konstatujemo, i razumemo da je nakon incidenta selektor Ljubomir Obradović podneo ostavku, jer smo i sami zaprepašćeni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina (brat Vladana Lipovine), i treće lice koje je nepoznato. Nećemo dozvoliti da nam igrači smenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija. Zahvaljujemo se Miloradu Davidoviću i Petru Kapisodi, koji će zajedno predvoditi reprezentaciju u dvomeču sa Švedskom i Rusijom, piše u saopštenju RSCG.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track