(VIDEO) BRZO, SKUPO I OPASNO: Ovo su najgori vozači među fudbalerima!
Foto: Profimedia

Van kontrole

(VIDEO) BRZO, SKUPO I OPASNO: Ovo su najgori vozači među fudbalerima!

Fudbal -

Poznato je da su fudbaleri ljubitelji brzih, skupih i opasnih mašina, a to da li umeju i da upravljaju njima nije do kraja jasno.

Često je slučaj da mašine upravljaju njima, te oni ne mogu da odole a da papučicu gasa ne stisnu do kraja.

Koliko dobro kontrolišu loptu na terenu, toliko nemaju koncentracije kada je volan u pitanju.

Slike zgužvanih automobila i delova rasutih po putu brzo obiđu celu planetu, a fudbaler dobija epitet "najgoreg vozača".

Ali krenimo redom...

Slavni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona tokom svoje blistave karijere često je bio izložen kontroverznim situacijama, a u jednoj takvoj uspeo je da potpuno uništi svog ljubimca na četiri točka. Posle raskalašne žurke na Kubi, Maradona je seo u svoj džip i pod dejstvom opojnih sredstava uspeo da se zakuca u autobus.

Problematični Mario Baloteli po prelasku iz Intera u Mančester siti častio je sebe specijalno za njega dizajniranim Audijem R8. Ali posle samo dve nedelje vožnje uspeo je da ga potpuno uništi, pošto se zakucao u vozilo ispred sebe.

Dietmar Haman je posle jedne lude žurke, na kojoj se alkohol konzumirao u neograničenim količinama, malo pripit odlučio da sedne u svoju skupocenu Porše Kareru. Vožnja nije dugo trajala, jer je legenda Liverpula izgubila kontrolu nad brzim automobilom i zakucala u ogradu.

Karim Benzema je povoodm rođendana odlučio malo da se opusti i tako opušten seo je u Lamburdžini i napravi udes. Prošao je bez povreda, a šteta na automobilu bila je ogromna.

Epitet "najgori vozač" definitivno bi mogao da pripadne Vejnu Runiju koji je uspeo da uništi čak tri automobila: Aston Martin, Rendž Rover i Eskalada završili su na auto otpadu, dok je Lamburdžini pošteno izgreban. Posle svega ovoga, retko koji saigrač pristaje da ga Runi odbaci do kuće.

Jedan od najbojih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo može se pohvaliti zavidnim voznim parkom, ali ne i dobrom vožnjom. Skupoceni automobili predstavljaju pravu strast za Ronalda, ali da ume da ih vozi... pa beš i ne! Dok je jednom prilikom odlazio na trening, izgubio je kontrolu nad Ferarijem i udario o zid tunela i potpuno unuštio vozilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track