Kolaković: Protiv Kineza nastavljamo u istom ritmu
Foto: Tanjug

Odmor

Kolaković: Protiv Kineza nastavljamo u istom ritmu

Ostali sportovi -
Kina gaji azijski stil, sa dobrom odbranom, igraju strpljivo, gledali smo ih protiv Irana i oni su evidentno protivnik koji je i dalje u priči za Olimpijske igre. Šetimo se da su nas pobeđivali, i ovu ekipu i onu prethodnu, rezultatski mnogo značajniju ekipu Srbije i Crne Gore. Moramo da se pripremimo kao za prva dva meča, prikupimo energije i nastavimo ovim ritmom, poručio je Kolaković

TOKIO - Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je danas da su dva slobodna dana na interkontinentalnim kvalifikacijama za OI odlično došla ekipi da prikupi energiju i spremno dočeka duel sa Kinezima.

"Kina gaji azijski stil, sa dobrom odbranom, igraju strpljivo, gledali smo ih protiv Irana i oni su evidentno protivnik koji je i dalje u priči za Olimpijske igre. Šetimo se da su nas pobeđivali, i ovu ekipu i onu prethodnu, rezultatski mnogo značajniju ekipu Srbije i Crne Gore. Moramo da se pripremimo kao za prva dva meča, prikupimo energije i nastavimo ovim ritmom", poručio je Kolaković.

Dobra vest za selektora Kolakovića je i oporavak Marka Podraščanina, koji zbog povrede lakta nije igrao protiv Koreje.

"Mnogo je bolje, preskočio sam današnji trening, radio sam samo u teretani, ali sutra ću lagano krenuti i za Kineze ću biti spreman", rekao je Podraščanin.

Posle dva odigrana kola Australija i Srbija vode na tabeli sa po šest bodova, sledi Iran sa pet i Kina sa četiri.

Srbija igra protiv Kine u utorak ujutro od devet sati po našem vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track