SKANDAL U NAJAVI: Pokušaj opstrukcije skupštine SAKSS
Foto: Fonet

Asovi za održavanje skupštine

SKANDAL U NAJAVI: Pokušaj opstrukcije skupštine SAKSS

Ostali sportovi -

Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), kojim rukovodi predsednik Dejan Čolović, zakazao je za danas u 16 časova godišnju izbornu skupštinu, ali se ni na sat pre početka iste, ne zna hoće li je biti ili ne!

Razlog je, kako saznajemo, nesigurnost aktulenog rukovodstva da će dobiti podršku za nastavak rada, a predlog za odlaganje navodno je stigao iz nekog od klubova koji su bliski čelnicima SAKSS.

Ovakvom raspletu protive se brojni asovi auto sporta iz Srbije poput Dušana Borkovića, Milovana Vesnića, Andreja Kulundžića, Miodraga Đelmaša, Pavla Komnenovića, koji će doći na Skuptšinu u zakazanom terminu jer žele da se izbegnu krize u samom savezu.

- Ne znam kako neko može da otkaže nešto što je zakazano na vreme. Mislim da neko pokušava da izminira stav klubova. Dali su predlog, ali ne vidim razlog za odlaganje Skupštine. Kažu da nisu pozvani na vreme, a u mejlu koji smo svi dobilo 30. novembra stoji da je Skupština zakazana za 15. decembar. Ja idem tamo u četiri i očekujem da Skupština bude održana kako je i zakazano - rekao nam je višestruki prvak Srbije Aleksandar Tošić.

Čolović nije odgovarao na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track