DELFINI SPREMNI ZA ODBRANU ZLATA NA SP: Srpski vaterpolisti završili pripreme u Kečkemetu
Foto: VSS/Promo

Još nedelju dana do sp

DELFINI SPREMNI ZA ODBRANU ZLATA NA SP: Srpski vaterpolisti završili pripreme u Kečkemetu

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je pripreme u Kečkemetu uoči Svetskog prvenstva u Mađarskoj.

Srpski vaterpolisti su imali izvanredne uslove u Kečkemetu i u pogledu smeštaja i u pogledu samog treninga. Sa domaćinom se radilo prva tri dana a zatim je selektor Srbije Dejan Savić sa svojim izabranicima samostalno radio.

"Sve je bilo zaista jako dobro. Odradili smo što smo zamislili. Nastavljamo 12. jula uveče na bazenu na Dorćolu", rekao je Savić.

Srpski vaterpolista Sava Ranđelović je zadovoljan urađenim.

"Sve po planu, odradili smo tri treninga sa Mađarima i svidelo mi se kako smo izgledali u tim mečevima, što ništa ne znači za predstojeće SP. A onda smo se okrenuli nama i vežbali sta bi moglo da nas očekuje od drugih ekipa. Takođe smo sa trenerom Aleksandrom Janikom odradili nekoliko jakih teretana i naravno brojne plivačke kod Vladimira Pavlovića. Ostalo su bili taktički i mislim da je sve urađeno što je zamišljeno", naveo je Ranđelović.

Igračima je pored velikog gostoprimstva Mađara u sećanju ostao i detalj kada su ih na jednom treningu skandiranjem "Srbija, Srbija" pozdravilo oko stotinjak dečaka i devojčica iz Kečkemeta. Vaterpolisti su prekinuli trening, otpozdravili mahanjem i zatim nastavili sa radom.

Do odlaska u Budimpeštu sparinga više neće niti. Nekoliko treninga u Beogradu biće završna glazura, ali i opuštanje tima pred SP. Prvu utakmicu Srbija na SP igra sa Južnom Afrikom 17. jula, dva dana kasnije je susret sa Španijom. Naša selekcija će 21. jula igrati najvažniji meč u grupi sa Grčkom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track