Najnovije vesti

NAJJAČI ODBOJKAŠKI SELFI: Olimpijski prvaci ponovo na okupu
Foto: Privatna arhiva

Bravo

NAJJAČI ODBOJKAŠKI SELFI: Olimpijski prvaci ponovo na okupu

Ostali sportovi

Na „selfijima“ nekad fenomenalnog libera Vase Mijića našli su se i njegovi saigrači Đula Mešter, Andrija Gerić, Veljko Petković, Rajko Jokanović i Slobodan Boškan, svi članovi nacionalnog tima koji je svoje zvezdane trenutke doživeo 2000. na OI u Sidneju osvajanjem zlata

Tradicionalna svečanost Odbojkaškog saveza Srbije, na kojoj se najboljim pojedincima u godini dodeljuju nagrade, okupila je u Beogradu i bivše asove našeg trofejnog sporta.


Na „selfijima“ nekad fenomenalnog libera Vase Mijića našli su se i njegovi saigrači Đula Mešter, Andrija Gerić, Veljko Petković, Rajko Jokanović i Slobodan Boškan, svi članovi nacionalnog tima koji je svoje zvezdane trenutke doživeo 2000. na OI u Sidneju osvajanjem zlata.

foto: Privatna arhiva


Na ceremoniji proglašenja najboljih priznanja su pripala Draženu Luburiću i Tijani Bošković, za igrača i igračicu godine, dok su selektori Nikola Grbić i Zoran Terzić trijumfovali u kategoriji „najbolji treneri 2017“. Predsednik OSS Zoran Gajić izjavio je da će njegova organizacija uskoro dobiti lokaciju za trenažni odbojkaški centar.


Kurir / D. P.

 

Foto: Privatna arhiva

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...