Najnovije vesti

(VIDEO) ŠAMPION ŠOKIRAO PLANETU: Vilijams izašao pred novinare go kao od majke rođen
Foto: AP

Potpuni car

(VIDEO) ŠAMPION ŠOKIRAO PLANETU: Vilijams izašao pred novinare go kao od majke rođen

Ostali sportovi

Šampion sveta u snukeru Mark Vilijams održao je obećenje i posle velikog finala u Krusibl teatru u Šefildu pred novinarima se pojavio kao od majke rođen!

Vremešni Velšanin (43) obećao je da će, ukoliko osvoji titulu, na konferenciju za novinare izađi go. Pre početka turnira verovatno ni sam nije verovao da može da dođe do samog kraja, a kada je pobedio velikog Džona Higinsa, morao je da održi reč.

- Malo je hladno ovde, zar ne? - uz osmeh je rekao Vilijams, koji je oko sebe imao samo peškir.

Posebno je interesantno što su organizatori i snuker federacija obećali da Marku da ga neće kazniti zbog ovakovog pojavljivanja u sali za konferenciju.

- Igrati protiv Džona u finalu je već po sebi ogromno iskustvo. Morate da očekujete povratak jer i ako imate 50 ili 60 poena viška on je najbolji u čišćenju stola, čak bolji i od Ronija O'Salivena. Mislio sam uvek da nije dovoljno i da moram da počistim kugle jer će on to kazniti - dodao je Vilijams.

Kako je priznao, za veliki povratak i osvajanje treće titule svetskog šampiona posle 16 godina najzaslužnija je njegova supruga.

- Neverovatno je. Pre 12 meseci uopšte nisam ni bio ovde. Razmišljao sam da odustanem od svega, ali mi je supruga Džoan rekla da ne mogu da spavam u kući po 24 sata dnevno.

Mark Vilijams je za titulu dobio i 425.000 funti.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ko je skuplji? Evo koliko trenztno vrede prve postave Zvezde i Partizana

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...