Najnovije vesti

TERZIĆ POSLE TRIJUMFA NAD POLJSKOM: Da pokažemo da Srbija može da pobeđuje bez obzira na sastav
Foto: Dado Đilas

LIGA NACIJA

TERZIĆ POSLE TRIJUMFA NAD POLJSKOM: Da pokažemo da Srbija može da pobeđuje bez obzira na sastav

Ostali sportovi

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić rekao je danas da je njegova reprezentacija pokazala da može da pobeđuje bez obzira na to u kom je sastavu.

"Veoma važna pobeda jer moramo da pokažemo da Srbija može da pobeđuje, bez obzira na to da li igra u kompletnom sastavu ili eventualno sa nekim izmenama. Ne treba pobedu ili poraz da odredjuje individualni kvalitet, već to kako igramo", rekao je Terzić posle utakmice u Makau.

 

Reprezentacija Srbija je ostvarila i drugu pobedu drugog vikenda Lige nacija, pošto je sa 3:1 u setovima bila bolja od Poljske.

 

Narednu utakmicu igraće u četvrtak protiv Kine.

 

"Moramo da budemo zadovoljni. Odmorili smo neke igrače. Ekipa je spremna za narednu utakmicu. Poraz ne bi bio preterano katastrofalan, ali bi nam puno značila pobeda pre svega zbog plasmana na fajnal-siks, a i uvek je lepo pobediti Kinu koja je trenutno reprezentacija broj jedan na svetu", kazao je Terzić.

 

 

Kapiten ekipe Milena Rašić rekla je da srpska selekcija mora da popravi servis i igru u odbrani.

 

"Bilo je nervoze na početku i trebalo je vremena da udjemo u ritam, ali je Poljska napredovala. Kina je isto u izmenjenom sastavu, ali ne smemo da se opustimo", navela je Milena Rašić.

 

Ana Bjelica je rekla da je veoma dobro što su sve igračice bile uključene.

 

"Igrale smo na visokom nivou, iako na početku nije izgledalo kao što može i treba da bude. To je normalno jer smo tek počele i mislim da ćemo igrati sve bolje", rekla je Bjelica.

 

Utakmica izmedju ženskih odbojkaških reprezentacija Srbije i Kine igraće se u četvrtak od 14.00.

 

 

(Beta, Foto: Dado Đilas)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...