GOLFER JE POGODIO LOPTICOM: Eksplodirala joj očna jabučica! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

NESREĆA NA TRADICIIONALNOM TURNIRU

GOLFER JE POGODIO LOPTICOM: Eksplodirala joj očna jabučica! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Na poznatom golf turniru Rajder Kup u duelu Evrope i Amerike loptica je pogodila obožavateljiku golfa Korinu Remajnd u desno oko, nakon čega je, kaže, u potpunosti oslepela na to oko i sada sprema i tužbu protiv organizatora turnira.

Korina i njen suprug odlučili su posetiti tradicionalni Rajdeer Kup koji se održava svake godine u predgrađu Pariza, a taj događaj neće pamtiti po dobrom. Naime, jedan udarac sjajnog američkog golfera Bruksa Kepke odleteo je potpuno krivo i loptica je sletela na mesto gde se nalazila Corina i pogodila je u desno oko. Od siline udarca, je, kaže, oslepela na to oko.

Bruks joj se odmah izvinio, a Egipćanka je najavila da će tužiti organizatore jer gledaoce niko nije upozorio da lopta leti prema publici.

- Mislim da je sve jasno, odgovornost za ovo moraju preuzeti organizatori. Nadležni nisu dali nikakvo upozorenje da loptica leti prema publici - rekla je Korina.

- Rekli su mi da ću izgubiti vid na desno oko, što je potvrđeno na pregledu - dodala je nesretna žena iz Egipta.

Korina i njen muž hteli su gledati tradicionalni meč, a onda joj se dogodila nesreća zbog koje će posledice nositi ceo život iako je odmah nakon što ju je loptica pogodila bila prisebna.

- Hvala Bruksu što se izvinio, pokušala sam ostati pozitivna da mu ne poremetim koncentraciju. Organizatori mi se nisu javili nakon toga. Tužiću ih i više od ičega želim da se pobrinu za bolničke račune i da se rana ne inficira - kaže nesrećna žena.

Na licu mesta pružena joj je prva pomoć, nakon čega je prevezena u bolnicu u Parizu, a onda i u kuću njenih roditelja u Lion. U bolnici u Parizu otkrili su da joj je od snage udarca "eksplodirala očna jabučica te je doživjela frakturu očne šupljine". Prema njenim rečima, hirurzi su uspeli kvalitetno sanirati ranu.

- Kako god bilo, potvrdili su da je izgubila vid na desno oko. U najboljem slučaju za mesec ili dva, kad otekline splasnu, možda će moći videti tek obrise - rekao je muž Egipćanke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track