Najnovije vesti

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH: Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja do nedelje u Beogradu
Foto: Ivica Veselinov

Belfis

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH: Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja do nedelje u Beogradu

Ostali sportovi

Najveći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS održava se u Beogradu od sutra do nedelje.

Preko 80 izlagača iz cele Evrope u Hali 3 Beogradskog sajma publici će predstaviti sve novine iz sveta fitnesa: sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu.

Očekuje se oko 10.000 posetilaca koji će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija i prezentacija vezanih za fitnes.

Svi posetici će moći i da potpuno besplatno provere svoj zdravstveni i fitnes status, ali i da na osnovu tih merenja i analiza dobiju savete o pravilnoj ishrani i preporučljivim rekreativnim programima u cilju očuvanja zdravlja.

Organizatori su pripremili brojna iznenađenja i poklone za posetioce kao i takmičenja u powerlifting-u, fit kid-u, bodibilding reviju i atraktivne zabavne programe za mališane.

Posebnu vrednost ovom sajmu daće njegov edukativni karakter, jer će eminentni stručnjaci iz ove oblasti održati veliki broj predavanja, a u petak, 12. oktobra biće održan i Osmi evropski kongres fitnesa.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a promoter ovog događaja je popularna glumica Dragana Mićalović.

Tanjug Foto: Ivica Veselinov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...