NJU SAMO SRBIJA IMA: Milica Mandić pokorila Belgiju! (FOTO)
Foto: Tekvondo savez Srbije

zlato i bronza za naše borce

NJU SAMO SRBIJA IMA: Milica Mandić pokorila Belgiju! (FOTO)

Ostali sportovi -

Naši reprezentativci u tekvondou već su nas navikli da se sa svakog takmičenja vrate sa medaljama. Ovog puta sa velikog G2 turnira stižu nam zlato od Mandićeve i bronza od Damira Fejzića

Aktuelna svetska šampionka Milica Mandić, u kategoriji do 73 kilograma, do zlata je stigla sjajnim izdanjima tokom celog dana takmičenja. U finalnoj borbi savladala je Francuskinju Mari Pol sa 6:5.

- Drago mi je da sam imala kvalitetne borbe sa protivnicama koje će mi doći na Svetskom prvenstvu. Iz borbe u borbu sam se bolje osećala i odlučnije radila svaki meč. Ispred mene je još jedan turnir na kojem imam šansu da sakupim bodove i probam neke stvari koje smo radili na treningu. Hvala treneru Stevanu Rašiću, koji mi je bio na klupi ovde, i glavnom treneru Draganu Joviću sa kojim sam bila u kontaktu oko taktike - istakla je Milica Mandić.

foto: Profimedia

Da trijumf Orlova prvog dana Belgija Opena bude potpun pobrinuo se i odlični Damir Fajzić koji je nastavio niz odličnih rezultata na međunarodnoj sceni. Fejzić je u Las Vegasu, pre manje od deset dana, na US openu, takođe na G2 turniru, osvojio srebrno odličje. Sada se u Lomelu u konkurenciji do 74 kilograma okitio bronzanim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track