Najnovije vesti

OTAC MI JE BIO RATNIK I DANAS BI BIO PONOSAN NA TO ŠTO RADIM! Veljko Ražnatović otkrio da je zbog ARKANA postao bokser: Bio sam problematičan kao klinac jer nisam odrastao uz oca!
Foto: EPA, Damir Dervišagić

emotivniji nego ikada

OTAC MI JE BIO RATNIK I DANAS BI BIO PONOSAN NA TO ŠTO RADIM! Veljko Ražnatović otkrio da je zbog ARKANA postao bokser: Bio sam problematičan kao klinac jer nisam odrastao uz oca!

Ostali sportovi

Mladi srpski bokser Veljko Ražnatović veruje da bi njegov otac Željko Ražnatović Arkan danas sigurno bio ponosan na njega.

 

Veljko se trudi da izgradi karijeru uspešnog boksera i ne osvrće se na negativne komentare.

 

"Mi smo država u kojoj narod gleda da 'komšiji crkne krava'. Ko god radi nešto što je dobro, ne samo ja, trudiće se da te prikažu u nekom negativnom kontekstu."

 

"Ljudi bi najviše voleli da kod mene vide neko krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk, neko bahanalisanje... ali ja prosto nisam takav. Nisam tako vaspitan i nikad neće moći to da vide. Gledam da svoje roditelje prikažem u najlepšem svetlu.", rekao je Veljko dodvši:

 

"Opredelio sam se za boks jer je to ratnički sport. Otac mi je bio ratnik i samtram da bi bio ponosan na to što radim sada", rekao Veljko.

 

Veljko je istako da ga je majka sama odgajala i da joj sigurno nije bilo lako da se izbori sa njegovim nestašlucima. Ražnatović je priznao da je bio problematičan kao klinac.

 

"Samo me je majka odgajala, gledam da nikad ne budem seljak, da nikoga ne obrukam. Normalno, svako je u mladosti pravio neke gluposti, dešavalo se da se pobijem sa nekim, ali to su svi prošli. Bio sam problematičan. Mislim da je razlog to što nisam imao oca. Mogao sam manje da izlazim, više da učim... ali dobro sve je došlo na svoje. Ali ne žalim, ponosim se svakim delom svog života i gledam da u budućnosti napravim stvari o kojima će se večno pričati."

 

Iako ima šest pobeda u isto toliko profi mečeva, Veljko ne beži od toga da će nekada primiti i teške udarce.

 

"Sigurno će se desiti da dobijem batine, da mi neko polomi glavu i to nije nešto od čega ja bežim. Niko nije odmah ušao u takmičenje i tukao se sa Kličkom. Idemo postepeno."

 

"Meni nije cilj da imam skor 20:0, mene to ne interesuje. Cilj mi je da se spremim za meč sa neporaženim protivnikom u ringu. Posle tog testa krećem po Balkansku, Evropsku i Svetsku juniorsku titulu. To su moji ciljevi."

 

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...