STIGLA POJAČANJA! Srpski odbojkaši jači za Jovovića i Luburića u Portugalu!
Foto: Fivb.org

ODBOJKA!

STIGLA POJAČANJA! Srpski odbojkaši jači za Jovovića i Luburića u Portugalu!

Ostali sportovi -

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić napravio je danas tri izmene u ekipi pred treći vikend Lige nacija.

Odbojkaši Srbije će se, nakon drugog vikenda Lige nacija igranog u Kanadi, preseliti u Portugal gde ih od 14. do 16. juna očekuju mečevi protiv domaćina, Brazila i Kine.

U sastavu Srbije biće tri izmene u odnosu na turnir u Otavi. Umesto Andrije Vilimanovića, Danila Pavlovića i Nemanje Mašulovića u Gondomaru će igrati Nikola Jovović, Dražen Luburić i Miran Kujundžić.

"Povećali smo bodovni skor, ali mislim da su igra, požrtvovanje i energija koju su momci pokazali nešto što je mnogo važnije", rekao je Grbić.

"Počinjemo sa promenom igrača koju smo planirali od samog starta tako da će doći Jovović i Luburić, vratiće se Kujundžić, a u Srbiju će se vratiti Mašulović, Pavlović i Vilimanović... Ovo je prvi od naredna tri vikenda na kojima ćemo polako da priključujemo iskusnije igrače. Počinjemo sa Jovovićem i Luburićem, pa dolaze Kovačević i Lisinac i na kraju Ivović i Petrić", najavio je Grbić.

Srbija posle dva vikenda ima dve pobede i četiri poraza i trenutno je na desetom mestu na tabeli.

U Portugalu će igrati: Tehničari: Nikola Jovović i Vuk Todorović; Korektori: Dražen Luburić, Dušan Petković i Božidar Vučićević; Libera: Neven Majstorović i Nikola Peković; Blokeri: Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić i Stevan Simić; Primači: Lazar Ćirović, Milan Katić, Miran Kujundžić i David Mehić.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track