ludilo!

DEJAN LOVREN U BEOGRADU LUMPOVAO UZ NARODNJAKE! Kune se u Tompsona, ali DUŠU DAJE za srpsku muziku! Pogledajte kako Ana Bekuta peva na uvce hrvatskom fudbaleru! (VIDEO)

Fudbal -

Veliki broj poznatih fudbalera iz celog regiona okupio se na svadbi bivšeg asa Partizana Filipa Markovića, inače brata povremenog reprezentatitvca Srbije Lazara Markovića.

Filip je u nedelju stao na ludi kamen i tako ozvaničio dugogodišnju vezu sa izabranicom Milicom Marković.

Na svadbi je pevala poznata folk pevačica Ana Bekuta, a jedan od najveselijih bio je reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren. On je uz zvuke violine i srpske folk muzike pao u trans, a sve to je na svom Instagramu objavio Marko Grujić.

Pitanje je samo kako je moguće da Lovren uživa uz srpske narodnjake, a poznat je kao veliki fan hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, pevača koji veliča Ustaštvo i mrzi sve što je srpsko. Postoji više snimaka na kojima Lovren slavi uz Tompsonovu muziku, jedan od njih nastao je prošle godine na Mundijalu u Rusiji posle pobede ''kockastih'' nad selekcijom Argentine.

Na jednom snimku u svlačionici odjekuje poznata ustaška pesma "Bojna Čavoglave", a fudbaler Liverpula Dejan Lovren je peva iz sveg glasa

Ovo je samo deo pomenute pesme:

"Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi... Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji".

Inače, Filip Marković trenutno nosi dres Lensa, a za crno-bele je nastupao do 2013. godine kada je prešao u rezervni tim Benfike. Njegov brat, povremeni reprezentativac Srbije, Lazar Marković trenutno nastupa za ekipu Fulama, a od prvog jula je slobodan igrač.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track