Najnovije vesti

VELIKO INTERESOVANJE ZA SAJAM FITNESA, VELNESA I ZDRAVLJA: “Belfis 2019” okupio najbolje iz Evrope i sveta!
Foto: Privatna arhiva

SAVEZ ZA REKREACIJU I FITNES SRBIJE

VELIKO INTERESOVANJE ZA SAJAM FITNESA, VELNESA I ZDRAVLJA: “Belfis 2019” okupio najbolje iz Evrope i sveta!

Ostali sportovi
Treći po redu Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja "Belfis 2019" održava se u Hali 3 Beogradskog sajma, gde su na oko 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora predstavljeni svi noviteti iz sveta fitnesa, bodibildinga, najnovije sprave za vežbanje, sportski rekviziti, ali i sve novine vezane za suplementaciju.
 
Organizator ove manifestacije je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, a pokrovitelji su Ministarstvo omladine i sporta i Grad Beograd.
 
foto: Privatna arhiva

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić istakao da je u strategiji ministarstva cilj da se razvija rekreativni sport i da ovakvi sajmovi promovišu, ne samo fitnes nego i čitav sport.

 
"U Srbiji 60 dosto ljudi nema ni sat dnevno fizičke aktivnosti, a svi znamo koliko sport utiče na jedno društvo u zdravstvenom, psihološkom, sociološkom i privrednom smislu. Ako od ponedeljka neko počne da se bavi sportom i rekreacijom, sajam je uspeo", rekao je Peruničić.
 
Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović rekao je da Beograd može da se pohvali velikim fitnes klubovima, koji ne zaostaju za svetskim.
 
foto: Privatna arhiva

"Drago mi je što otvaramo treći po redu Belfis i što je fitnes postao ne samo vid rekreacije već i pokret u našoj zemlji. Belfis je jedan od mlađih sajmova, ali je pun energije i mladosti i to je sigurno glavna odlika ovog sajma. Važan je zbog toga što veliki broj građana Srbije posećuje fitnes klubove, bavi se sportom i njima je Belfis zanimljiv", istakao je Mladenović.

 
Predsednik Saveza za za rekreaciju i fitnes Nebojša Stojanoski zahvalio je svima na pomoći da se 3. Belfis organizuje i ponudi nove aktraktivne fitnes sadržaje.
 
"Mnogo su nam pomogli ministarstvo i Grad Beograd, jer da nije njih, ovaj sajam ne bi bio ovako uspešan. Takođe, zahvaljujem svim fitnes instruktorima, sportistima i pojedincima koji svojim doprinosom grade srpsku fitnes industriju", rekao je Stojanoski.
 
 

FOTO: promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...