POSLE DVA MESECA PAUZE: Vaterpolisti Radničkog ponovo u bazenu!
Foto: Saša Pavličić

PONOVO NA TRENINGU

POSLE DVA MESECA PAUZE: Vaterpolisti Radničkog ponovo u bazenu!

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca, posle dva meseca pauze zbog korona virusa, ponovo su se vratili u bazen.

Kako je saopšteno, osvajači Kupa Srbije i Regionalne A2 lige ponovo su uskočili u bazen i započeli pripreme, iako je još uvek nepoznato da li će se Superliga nastaviti.

Zbog pauze kakvu ne pamte da su ikada imali, varepolisti Radničkog bili su srećni kada su pre skoro dve nedelje ponovo skočili u bazen i započeli pripreme u skladu sa preporukama Vlade Srbije.

Trener Radničkog Uroš Stevanović zahvalio se Gradu i Sportskom privrednom društvu Radnički što su reagovali odmah nakon popuštanja mera i omogućili da krenu sa treninzima.

"Dva meseca bez treninga je stvarno predugačak period i jako je važžno što smo se konačno okupili. U ovom trenutku ekipa je kompletna, izuzev stranaca, čiji se povratak očekuje u slučaju da se nastavi prvenstvo, što je još uvek upitno. Održžavaju se sastanci u Vaterpolo savezu i nadamo se da će nam omogućiti da završimo sezonu u bazenu. Nadam se da će to biti onako kako smo započeli i da ćemo posle osvajanja Kupa i Regionalne A2 lige doći i do titule šampiona Srbije. Bilo kako bilo, najvažžnije je da smo konačno krenuli da treniramo, rekao je Stevanović.

Odluka o nastavku Superlige trebalo bi da se donese početkom juna

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track