FORMULU ZAMENIO PRIKOLICOM! Šumaherov brat izašao iz izolacije i otkrio šta VOZI i čime se BAVI! FOTO
Foto: Profimedia

DUGO GA NIJE BILO

FORMULU ZAMENIO PRIKOLICOM! Šumaherov brat izašao iz izolacije i otkrio šta VOZI i čime se BAVI! FOTO

Ostali sportovi -

Ralf Šumaher ostvario je sasvim pristojnu karijeru u Formuli 1 ali uvek će biti u senci legendarnog brata Mihaela jednog od najboljih vozača u istoriji ovog sporta.

On je odavno van najbržeg cirkusa na svetu jer se ne takmiči još od kraja 2007 godine

I dok je život, ali i zdravstveno stanje slavnog Mihaela nepoznanica nakon teške povrede i dugotrajne kome u francuskim Alpima, Ralf vodi izuzetno aktivan život.

Kleine Tour durch die Berge ? einfach nur schön ?

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) on

Nakon pet godina testnog vozača Mercedesa, Ralf je stručni konsultant na nemačkoj televiziji RTL, vodi svoj tim US rejsing u Formuli 4, u kojoj prati automobilski razvoj sina Dejvida, ali se bavi i biznisom.

Ralf Šumaher u blizini Salcburga proizvodi sedam vrsta vina „Šumaher”, čija je cena po flaši od 10 do 25 eura, a sve ih je moguće degustirati u njegovom restoranu „Šumaher8 u Salcburgu.

Fertig ??, gute Nacht

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) on

Koliko je kreativan, Ralf je pokazao i odlukom da naruči prikolicu sa mini barom i kuhinjom, koju izdaje izletnicima, a za koju je u maju kupio rusku „lada nivu”.

"Nije to sad baš isti auto. Ja „nivu” isporučujem sa dva rezervna točka i specijalnim vešanjem. Sjajna je na asfaltu, ali i šumskim terenima - objasnio je Ralf, koji je uradio male prepravke u skladu sa ogromnim iskustvom.

Sjajni automobilista je objasnio i razliku u vožnji bolida formule i „nive”.

- U džipu je neuporedivo hladnije!

Ralf Šumaher je u karijeri zabeležio šest pobeda i isto toliko pol pozicija, ali i 27 podijuma tokom 11 sezona u Formuli 1

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track