BURA NA BANJICI

VELIKA FRKA NA BANJICI: Roditelji i navijači prekinuli konferenciju VK Partizan! OPŠTI HAOS (KURIR TV)

Ostali sportovi -

Burno na Banjcii!

Konferencija za medije vaterpolo kluba Partizan prekinuta je od strane navijača i nezadovoljnih roditelja dece koja treniraju u tom klubu!

foto: Mondo/Goran Sivački

Ispred sale na Banjici skupili su se roditelji vaterpolista, kao i navijači koji su tražili da uđu na konferenciju.

foto: Mondo/Goran Sivački

Roditelji su lupali u staklo i uz povike "Uprava napolje" prekinuli obraćanje čelnika VK Partizan javnosti.

foto: Mondo/Goran Sivački
foto: Pritnscreen

Konferencija na Banjici je ipak održana, a bila je burna.

"Pričao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Tatijana Rakas i rekao da će on dovesti ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, ali nisam dobio zadovoljavajući odgovor", rekao je predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić.

foto: Mondo/Goran Sivački

"Drago mi je što se legende kluba interesuju za dešavanja u klubu, ali zašto se do sada nisu interesovali? Ovde mogu sve da dobiju i saznaju", dodao je on.

Direktorka crno-belih Tatijana Rakas rekla je da je protest roditelja "opstrukcija u režiji Aleksandra Šoštara".

foto: Mondo/Goran Sivački

"Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je ogromna i duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub, a mene je zvao Šoštar i molio da dodjem. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa, to je ovde nemoguće", rekla je ona.

foto: Mondo/Goran Sivački

"Znam da je Filipović postavio jedini uslov da ja odem iz kluba, a da će on dovesti neke svoje ljude. Pozvan je da dodje u klub, da razgovaramo, nije došao... Šoštar ne može da ode dostojanstveno iz Partizana, očigledno", zaključila je Rakas.

foto: Mondo/Goran Sivački

Podsetimo, nekolicina proslavljenih vaterpolista Partizana, medju kojima su Filip Filipović, Živko Gocić i Slobodan Nikić, zatražili su juče ostavku uprave kluba koja je, kako su naveli, odgovorna za urušavanje i srozavanje ugleda kluba i zahtevaju održavanje vanredne Skupštine.

foto: Starsport©

Oni su ukazali na probleme sa kojima su se susretali, otkako su postali prvotimci Partizana i istakli da je prethodna sezona bila "neizdrživa".

"Više od pet meseci nisu postojali ni osnovni uslovi za trening na našem bazenu. Bili smo prinuđeni da tražimo termine na drugim bazenima, kako u Beogradu, tako i po drugim gradovima u Srbiji. Svaki vikend smo čekali informaciju gde treniramo sledeće nedelje. Kada ne bismo dobili slobodne termine na drugim bazenima, trenirali smo u parku na Tašmajdanu", navodi se u pismu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track