SAN SVAKE SPONZORUŠE: Dečko ove fudbalerke postao je najbogatiji sportista u istoriji! (VIDEO)
Foto: Instagram /Brittany Mattehews

Srećnica

SAN SVAKE SPONZORUŠE: Dečko ove fudbalerke postao je najbogatiji sportista u istoriji! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Kvoterbek šampionske NFL ekipe Kanzas Siti Čifs Patrik Mahoms postao je sportista sa najvećim ugovorom u istoriji, pa razloga za zadovoljstvo ima i njegova devojka.

Mahoms (24) će za 10 godina vernosti Čifsima inkasirati oko pola milijarde dolara, a taj novac nije dobio nijedan sportista do sada. Njegova devojka Britni Metjuz posebno je zadovoljna.

- Tako sam ponosna na tebe - napisala je ona na Instagramu uz selfi sa Patrikom.

foto: Instagram/Brittany Matthews

Britni je postala planetarno popularna odmah po završetku superbola kada je Kanzas savladao San Francisko i stigao do titule. Ona je nošena emocijama odmah skočila na Patrika i tako mu čestitala veliki uspeh, pošto je proglašen i za najkorisnijeg igrača finala.

foto: Instagram/Brittany Matthews

Njih dvoje upoznali su se u srednjoj školi Vajtahus u istoimenom gradu u Teksasu i započeli romansu. Ona je i sama bila vrhunski sportista, sjajno je igrala fudbal. Postala je član ekipe Univerziteta Teksas, dok se on priključio timu američkog fudbala na Teksas Tek univerzitetu.

Britni je čak pokušala i profesionalno da se bavi fudbalom, igrala je za UMF Afturelding sa Islanda, ali se čini da joj finansije više neće biti problem i fudbal može da igra samo iz ljubavi.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track