SAMO KORONA KVARI SPEKTAKL: Bokseri Loznice spremni za megdan! FOTO
Foto: T. Ilić

SAMO KORONA KVARI SPEKTAKL: Bokseri Loznice spremni za megdan! FOTO

Ostali sportovi -

LOZNICA – Uoči sutrašnjeg prvog okršaja u finalu bokserske Super lige Srbije zna se da su bokseri spremni, da i Loznica i beogradski Radnički žele pobedu, samo se još uvek ne zna hoće li rukavice ukrstiti pred praznim tribinama hale ‘’Lagator’’, ili će ipak u megdanu moći da uživa određeni broj gledalaca.

U BK Loznica uoči večerašnjeg (9.9) treninga nisu mogli da preciziraju ništa osim da se još uvek čeka odluka nadležnih i da bi lozničke ljubitelje boksa silno obradovala vest da manji broj gledalaca, uz sve preventivne epidemiološke mere, sutra uveče može uživo gledati svoje ljubimce.

- Sigurno da je zdravlje građana prioritet, ali ako može da se prisustvuje bioskopskim projekcijama zašto uz slične mere, svaki drugi red tribina, po dva prazna sedišta između posetilaca i slično, ne bi bar manji, ograničen broj publike mogao da prisustvuje sutrašnjem meču. Čekamo odluku nadležnih, ali je sigurno da bi, da je normalna situacija, ‘’Lagator’’ bio mali da primi sve one koji bi sutra došli na prvi finalni susret. Interesovanje je ogromno i stvarno je šteta što korona kvari ovu sportsku predstavu. Hoće li, ili neće biti prazne tribine definitivno će se znati na dan meča – kažu u upravi kluba.

foto: T. Ilić

Predsednik BK Loznica Aleksandar Risimić, uveren je u uspeh Loznice,

- Apsolutno smo favoriti, imamo bolji tim i očekujem veliku, ubedljivu i zasluženu pobedu Loznice. Imamo veliku podršku sa svih strana Srbije i verujem da će naše klupske vitrine krasiti još jedan veliki pehar – kazao je on.

Adem Fetahović, kao i ostali bokseri Loznice, pun je optimizma uoči okršaja.

- U ringu me očekuje Rus, ali se nadam da ću, kao i svaki put, dati svoj maksimum i doneti pobedu svom klubu. Verujem da ćemo doneti gradu titulu prvaka Srbije – kazao je on

foto: T. Ilić

Volter Đukić, koji boksuje u kategoriji do 81 kilograma stigao je iz Holandije u Loznicu.

– Mislim da ću boksovati protiv veoma dobrog ruskog boksera, ali ko god da je u ringu uvek idem na pobedu. Došao sam da pobedim i to ću i učiniti – odlučno kaže Holanđanin srpskog porekla.

foto: T. Ilić

Ljubitelje boksa sutra očekuje direktan TV prenos na TV Arena sport od 20 sati, a ukoliko Loznica pobedi titulu bi kući mogla da ponese iz Beograda već 16. septembra za kada je na Crvenom krstu zakazan drugi meč. Ukoliko posle dva finalna susreta bude nerešeno odluka o državnom prvaku pašće 19. septembra kada je na neutralnom terenu predviđena majstorica. Lozničani veruju da neće biti potrebna.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track