HRVATICU NAPALI ZBOG KOMENTARA: Muškarac dobije pohvale što ima veliku alatku, a žena s velikim grudima je d...a
Foto: Instagram

ŠOK IZJAVA

HRVATICU NAPALI ZBOG KOMENTARA: Muškarac dobije pohvale što ima veliku alatku, a žena s velikim grudima je d...a

Ostali sportovi -

Američka golferka hrvatskog porekla Pejdž Spiranjak ponovo je u centru pažje javnosti.

Nestašna golferka, poznata po isticanju prirodne lepote i velikih grudi, ušla je mali rat sa pratiocima na društvenim mrežama. Sve je počelo od njenog komentara kolege golfera Grega Normama, koji je objavio fotografiju bez majice, kako sa psom šeta plažom.

Njoj je pažnju privukao obris na njegovim kupaćim gaćama, ali se njen nestašni komentar o "alatki" kolege nije baš dopao pratiocima.

"Žališ se na muškarce koji komentarišu tvoje telo, a zatim komentarišeš telo nekog muškarca. To ne ide jedno s drugim", jedan je od komentara koji izražavaju suštinu onoga što je zasmetalo njenim pratiocima.

Pejdž je vrlo brzo odgovorila.

"Stalno dobijam ovakve komentare. Želim da bude jasno da se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi sa tim. Samo nemojte da me nazivate droljom ili kurvom i samo na osnovu toga što sam obukla topić koji volim da nosim. Nije teško to razumeti", napisala je Pejdž.

U novom odgovoru Spiranjak je bila još direktnija.

"Dakle, Greg Norman objavi sliku bez majice na kojoj mu je jasno vidljiv penis i dobije pohvale što mu je veliki. Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i veliki broj komentara ide u smeru kako je ona drolja i samo privlači pažnju".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track