ŽENA ZVER PRETI SRBIJI! Zastrašujući mišići, obrijana glava i zanosna crnka u zagrljaju! HRVATSKA TERMINATORKA (VIDEO, FOTO)
Foto: Instagram

OPAKA RUKOMETAŠICA IZ KOMŠILUKA

ŽENA ZVER PRETI SRBIJI! Zastrašujući mišići, obrijana glava i zanosna crnka u zagrljaju! HRVATSKA TERMINATORKA (VIDEO, FOTO)

Ostali sportovi -

Ženska rukometna reprezentacija Srbije protiv Hrvatske igra odlučujući meč za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Danskoj (18.15), a jedan od glavnih aduta rivalki iz komšiluka je snažni pivot - Katarina Ježić.

Hrvatska ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu. Hrvatice su u prvom kolu savladale Mađarsku, a u drugoj rundi uspele su da sruše i aktuelnog šampiona sveta, selekciju Holandije. Jedna od najzaslužnijih sa sjajan start šampionata je 28-godišnja Katarina Ježić.

Ova odlična hrvatska rukometašica svojim nesvakidašnjim izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Rivalkama sigurno nije svejedno kad ispred sebe vide devojku sa zastrašujućim mišićima i obrijanom glavom.

Mnogima pada u oči i njen prisan odnos sa atraktivnom saigračicom iz mađarskog Šiofoka - Simonom Beme.

Katarina često na društvenim mrežama objavluje njihove zajedničke fotografije uz ljubavne emotikone i poruke: "nedostaješ mi", "moja slatka pitica", "volim te"...

Mnogi spekulišu da su rukometašice u ljubavnoj vezi. Nerazdvojne su na terenu i van njega, a Katarina svoju saigračicu dovozi na gotovo svaki trening.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track