PRVO GA IZBACIO IZ TIMA, PA MU UZEO I DEVOJKU SA KOJOM IMA DETE! Holanđanin se baš OKOMIO na Rusa: Ona ne može bez VOZAČA! FOTO
Foto: EPA/Zsolt Czegledi

POVEZANI

PRVO GA IZBACIO IZ TIMA, PA MU UZEO I DEVOJKU SA KOJOM IMA DETE! Holanđanin se baš OKOMIO na Rusa: Ona ne može bez VOZAČA! FOTO

Ostali sportovi -

Holanđanin Maks Ferštapen i Rus Danil Kvjat dva poznata fozača Formule 1 i veliki rivali nekako su sudbinski su povezani što u sportu, što u privatnom životu.

Bolji poznavaoci "najbržeg cirkusa na svetu " znaju da je Holanđanin 2016. godine, tada kao nadolazeća velika zvezda automobilizma, kao bolji i talentovaniji istisnuo iz ekipe Red Bul ruskog vozača, posle čega je ovaj završio u timu Toro Roso, a od tada je njegova karijera krenula nizbrdo.

Danil Kvjat

Njihiv odnos ponovo je u žiži ovih dana posle zvanične objave Ferštapena da je u vezi sa Kvjatovom bivšom devojkom Keli Pike, inače ćerkom trostrukog šampiona formule 1, Brazilca Nelsona Pikea.

Kvjat i Keli su se zabavljali godinu i po dana, iz te veze se rodila devojčica, a šest meseci po njenom rođenju, par je raskinuo.

Keli koja očigledno ne može bez vozača, posle kraha veze sa Rusom, našla je utehu u zagrljaju Ferštapena, o čemu se šuškalo nedeljama, ali se čekala i potvrda.

Konačno, oboje su novogodišnjim porukama i zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama otklonili sve dileme.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track