DUDAŠ SE POHVALIO DA JE U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM: Mihail ima novu devojku! Anđela je ćerka legendarnog Gagija Jovanovića FOTO
Foto: Instagram

uživanje

DUDAŠ SE POHVALIO DA JE U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM: Mihail ima novu devojku! Anđela je ćerka legendarnog Gagija Jovanovića FOTO

Ostali sportovi -

Srpski atletičar Mihail Dudaš u vezi je sa glumicom Anđelom Jovanović, što je objavio i na Instagramu fotogorafijom sa zimovanja.

Ćerka legendarnog srpskog glumca Dragana Gagija Jovanovića i glumice Branke Pujić, potvrdila je da je u vezi sa našim desetobojcem, ali nije želela da govorio o detaljima.

Dudaš i ona su objavili zajedničke fotografije sa Jahorine, čime su obelodanili vezu koju su započeli. U komentarima, na fotografiji koju su objavili, stižu samo komplimenti kao i da par izgleda prelepo, a mnogi ljudi im i zavide jer uživaju u pravoj zimskoj idili.

Par se posle uživanja u prirodnim lepotama Zlatibora, zaputio ka Jahorini, gde skijaju zajedno.

- Oboje obožavaju skijanje, te su zato došli doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi, kaže izvor blizak paru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track