MOJA DECA MORAJU DA NAUČE KOLIKO JE TEŠKO ZARADITI! Proslavljeni bokser shvatio šta je NAJVAŽNIJE u životu i okrenuo novi list!
Foto: AP

čeka prinovu

MOJA DECA MORAJU DA NAUČE KOLIKO JE TEŠKO ZARADITI! Proslavljeni bokser shvatio šta je NAJVAŽNIJE u životu i okrenuo novi list!

Ostali sportovi -

Legendrani britanski bokser Tajson Fjuri objavio je kako sa suprugom Paris čeka šesto dete.

"Paris je opet trudna i Bog nas je blagoslovio sa još jednim detetom, na čemu sam mu veoma zahvalan, rekao je Fjuri.

Proslavljeni bokser ima već petoro dece i kaže da su mu oni najveća radost u životu

"Imam prekrasnu ženu i decu koja su zdrava. To je najvažnija stvar, zdravlje i porodica. Posao, novac, karijera, ništa od toga zapravo nije važno. Možete da pronađete drugi posao, da igrate snuker ili dodatno da zaradite. Ništa nije važno, jedino što ne možete da dobijete nazad je izgubljeno vreme sa porodicom", poručio je Fjuri.

Fjuri je otkrio i kako planira da vaspita svoje mališane ne bi li u budućnosti bili spremni za svakodnevne životne izazove.

"Jako mi je bitno da se držim tradicije i da imam mnogo dece. Trenutno ih je petoro, a svi moraju da shvate koja je vrednost novca. Jako je bitno da nauče kako je teško nešto zaraditi. Ako vide mene kako samo trošim i živim kao filmska zvezda, misliće da je to jedino normalno", osvrnuo se Fjuri, koji je upravo tako živeo pre drugog povratka u ring.

Nakon toga se smirio i krenuo u novi život i želi da bude pravi primer svojoj deci.

"Moraju da zarađuju od normalnog posla, 200-300 funti nedeljno, a bitno je da, koliko god zarade, njihovi umovi ne budu 'zagađeni' od strane roditelja milionera. Moja deca ne idu u privatnu školu, već u normalnu, kao i svi ostali", zaključio je čuveni bokser

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track