Najnovije vesti

OLIMPIJADA KRAJNJI CILJ: Atletičari Srbije na pripremama u Ulcinju i Baru

RADE PUNOM PAROM

OLIMPIJADA KRAJNJI CILJ: Atletičari Srbije na pripremama u Ulcinju i Baru

Ostali sportovi

Selektor atletskih selekcija Srbije Edin Zuković rekao je danas da će državni reprezentativci na predstojećim pripremama u Ulcinju i Baru imati odlične uslove za rad, kao i da će će tokom priprema biti maksimalno poštovane sve epidemiološke mere.

 "Verujem da će atletičari uzrasta od mladjih juniora do seniora u našim tradicionalnim bazama napraviti sve što je neophodno kako bi spremno dočekali sezonu na stazi. Nadam se da će takmičenja biti održana po predviđenom kalendaru", rekao je Zuković.

Medju reprezentativcima nema najboljeg atletičara Srbije za prošlu godinu Elzana Bibića, kojem su tokom nedavnih priprema u Antaliji operisana creva.

"Oporavlja se brže nego što su mnogi pretpostavljali. Angažovani su vrhunski lekari i mislim da će Bibić početi sa treninzima mnogo ranije nego što su neki od njih predviđali. Sezona je izazovna za njega, ali nadam se da će je spremno dočekati", naveo je Zuković.

"Očekujem da će biti učesnik Letnjih olimpijskih igrama u Tokiju, a da će na Prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Bergenu osvojiti sjajniju medalju od bronze sa prethodnog šampionata u Jevleu", dodao je on.

Pripreme reprezentativaca Srbije u Ulcinju i Baru na programu su od 16. do 30. aprila

Beta

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...