Najnovije vesti

BEOGRAD SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO: Dragana Belojević primila Nenada Borovčanina, sledi bokserski spektakl!
Foto: Bokserski Savez Srbije

ŠAMPION KOD ŠAMPIONKE

BEOGRAD SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO: Dragana Belojević primila Nenada Borovčanina, sledi bokserski spektakl!

Ostali sportovi

Gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević primila je danas u svom kabinetu predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina.

Glavna tema razgovora bila je organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava u našem glavnom gradu od 25. oktobra do 6. novembra ove godine.

Pričalo se i o predstojećem tradicionalnom turniru Beogradski pobednik, koji je u kalendaru Evropske bokserske federacije, a održaće se od 24. do 28. aprila u renoviranoj Hali opštine Rakovica.

Nenad Borovčanin i Dragana Belojević
foto: Bokserski Savez Srbije

Poseban osvrt bio je okrenut i Nacionalnoj školi boksa koja se sprovodi u celoj zemlji, kao i predstojećim izborima u Bokserskom savezu Beograda.

Sekretarka Belojević predložila je da se na Svetskom prvenstvu u Beogradu, naravno ako to situacija oko Korona virusa dozvoli, organizuju skupovi legendi našeg sporta iz puno olimpijskih disciplina, kako bi se pokazalo da je sport najbolji ambasador naše zemlje. Legende bi gledale boks i međusobno se podsećale na uspešne dane iz mladosti, a bile bi na raspolaganju i mladim sportistima da se slikaju sa njima i daju im određene savete.

Dragana Belojević i Nenad Borovčanin
foto: Bokserski Savez Srbije

Postoji opcija da se finale Beogradskog pobednika održi na otvorenom na Kalemegdanu i sekretarka je istakla da jedva čeka da vidi taj spektakl u režiji olimpijskog boksa.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...