Najnovije vesti

U SUSRET LETNJIM IGRAMA U SOLUNU: Velizar Đerić darovao Đokovića, Štefaneka, Ljevnaića...
Foto: SFKS

SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA

U SUSRET LETNJIM IGRAMA U SOLUNU: Velizar Đerić darovao Đokovića, Štefaneka, Ljevnaića...

Ostali sportovi

Druge međunarodne Letnje kompanijske sportske igre biće održane od 16. do 20. juna ove godine u grčkom letovalištu Agia Triada, nadomak Soluna, odlučeno je danas na sastanku Radne grupe Srpske federacije kompanijskog sporta, koja je članica svetske i evropske organizacije kompanijskog sporta.

"Iskreno se nadam da će granice biti otvorene i da ćemo uz poštovanje epidemioloških mera da se takmičimo, a pre svega družimo bar onoliko lepo kako je to bilo pre dve godine kada smo se prvi put okupili. Hvala kompanijama koje učestvuju i državi Srbiji čiju podršku imamo", izjavio je Velizar Đerić, predsednimk SFKS.

Srpska federacija kompanijskog sporta
foto: SFKS

Pre toga će 29. maja biti održan Dan kompanijskog sporta "Ada Ciganlija 2021", a jučerašnji sastanak su domaćini iskoristili i da uruče plakete i zahvalnice prijateljima. Poklone su dobili Goran Đoković, počasni predsednik SFKS, Davor Štefanek, prvi čovek Sportskog saveza Srbije čiji je SFKS ponosni član, kao i Dejan Ljevnaić, alfa i omega Olimpijskog centra Jahorina, koji je bio domaćin Zimskih kompanijskih igara.

"Trudićemo se koliko smo u mogućnosti da i u budućnosti podržavamo kompanijske igre, a ja vam obećavam da ću vas posetiti u Agia Triadi, jer sam baš u tom periodu u Grčkoj", izjavio je naš zlatni olimpijac Štefanek po primanju plakete.

Zahvalnice su uručene medijima koji prate aktivnosti SFKS: Kuriru, Srpskom telegrafu, Radio-televiziji Srbije, Večernjim novostima, dnevnom listu Alo, Studiju B, kao i Turističkoj organizaciji Beograda.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...