SRBIN RAZBIO AMERIKANCA, SUDIJE MU UKRALE POBEDU Skandaloznom odlukom sprečili srpskog borca da ostvari prvu pobedu u UFC-u! VIDEO
Foto: Printscreen

bruka i sramota

SRBIN RAZBIO AMERIKANCA, SUDIJE MU UKRALE POBEDU Skandaloznom odlukom sprečili srpskog borca da ostvari prvu pobedu u UFC-u! VIDEO

Ostali sportovi -

Srpskom UFC borcu Stefanu Sekuliću sudije su na sraman način uzele pobedu protiv Amerikanca Dvajta Granta.

Bio je to prvi UFC meč Sekulića još od 2018. godine, pošto je pošto je bio suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci nakon oporavka od povrede.

Običnim ljubiteljima borilačkih veština bilo je jasno kao dan da je Sekulić bio bolji od Amerikanca Granta, međutim, sudije nisu mislile tako.

Srbin je dominirao od starta, nožnim udarcima pravio je ozbiljne probleme rivalu. Grant je uspeo malo da uzdrma Sekulića u prvoj rundi, ali ga je Srbin potom bacio na pod i držao u parteru do kraja runde.

U finišu druge runde Sekulić je udario snažno protivnika levim overhendom, usledila je serija udaraca srpskog borca, koji je rivala sabio uz ogradu.

U trećoj rundi Stefan je nastavio da juriša na Amerikanca. U jednom momentu Grant je završio na podu, ali sudije ni tome nisu pridale poseban značaj. Grant je u nastavku izbegavao Sekulića i pokušavao da uzvrati iz kontre.

Nakon borbe usledio je pravi šok. Sudije su bile jednoglasne - 29:28 u korist Amerikanca Dvajta Granta. Srpski borac nije mogao da veruje šta se dogodilo, negodovala je i publika, ali uzalud...

Podsetimo, u najvažnijoj borbi večeri Usman je na spektakularan način nokautirao Masvidala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track