HAOS OKO SUSPENZIJE JOKIĆEVE ŠTALE! Isplivao dokument Bačke, predsednik kluba za Kurir tvrdi da ništa nije potpisao! FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

ŠTA SE DEŠAVA

HAOS OKO SUSPENZIJE JOKIĆEVE ŠTALE! Isplivao dokument Bačke, predsednik kluba za Kurir tvrdi da ništa nije potpisao! FOTO

Ostali sportovi -

Suspenzija štale Nikole Jokića "Drim Kečer" od strane konjičkog kluba Bačka nakon incidenta na trci u Subotici pod velom je misterije!

Iako je taj klub izdao dokument kojim se Nikolinim konjima zabranjuje učešće u trkama pod organizacijom Bačke, niko ne želi da kaže šta se tačno desilo i ko je iz tima slavnog košarkaša fizički napao službeno lice.

U javnosti se čak pojavio dokument KK Bačka o suspenziji štale "Drim Kečer" na šest meseci, gde se taksativno navode svi detalji incidenta i zašto je donešena takva odluka, ali predsednik kluba Miodrag Zagorac, čiji potpis se vidi na dokumentu, za Kurir kaže da nema nikakve suspenzije i da on ništa nije potpisao.

- Kakva suspenzija, o čemu pričate? - rekao nam je Zagorac kada smo ga upitali za odluku kluba.

Predočili smo da postoji dokument sa pečatom i njegovim potpisom.

- Ništa ja nisam potpisao, a ko je, ne znam. Ništa se nije dogodilo. Prijatno. - dodao je on i prekinuo vezu.

Nikola Jokić
foto: Mondo

Jokićevom timu se, po tom dokumentu, na teret stavljaju sledeće stavke:

- Fizički napad na lica koja učestvuju u sportskom takmičenju, na člana rukovodstva ili službeno lice.

- Psovanje, neprostojni gestovi, omalovažavanje, prigovaranje službenim licima i učesnicima i bilo koje drugo nesportsko ponašanje koje narušava red i mir na takmičenju.

- Neposredno i posredno delovanje lica kojim izaziva nered prilikom dolaska, odlaska ili tokom boravka u sportskom objektu, koje remeti tok sportske priredbe ili ugrožava bezbednost učesnika sportske priredbe ili trećih lica.

- Neovlašcen ulazak u službene prostorije Kluba ili na sportski teren (osim u slučaju pomocipri startu).

Jokićev otac bez komentara, ostavke u Udruženju za kasački sport

Interesantno je ovaj incident nije hteo da komentariše niko od aktera i nadležnih organizacija. Otac Nikole Jokića Branislav nije bio raspoložen za razgovor, nije bilo ni reakcije ni iz Udruženja za kasački sport Srbije. Epilog svega su ostavke, udruženje je ostalo bez predsednika Željka Vujanovića i Petra Radosavljevića, predsednika takmičarske komisije i generalnog sekretara.

Predrag Gajić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track