MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA PRED TOKIO: Govorio o učešću tzv. Kosova na OI i silasku s postolja, a Milici i Marici uputio ove reči!
Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

uručenje zastave

MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA PRED TOKIO: Govorio o učešću tzv. Kosova na OI i silasku s postolja, a Milici i Marici uputio ove reči!

Ostali sportovi -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se pitanja tzv. Kosova i našim džudistkinjama uputio snažnu poruku.

"Mi se nadamo uspehu, pobedama i radostima. Hoću da kažem posebno našim takmičarkama u džudou i da ne krijem, hodu da sve te probleme postavim na svoja leđa. Milice i Marice pošto ćete imati u konkurenciji takmičarke sa tzv. Kosova da ne brinete. Vi se bavite sportom. Pobeđivale ili gubile mi ćemo biti uz vas. Bavite se sportom i samo svoj posao radite i ne brinite ni za šata drugo", rekao je Vučić i dodao:

Aleksandar Vučić, uručenje zastave, OI, Filip Filipović
foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

"Nećemo vas terati ni na kakve politikče akte ili bilo šta. Navijaćemo za vas i od vas ne tražimo baš ništa. Niti da napuštate postolje, niti da ne učestvujete na takmičenju protiv nekoga. Mi političari ćemo da radimo svoj posao što se tiče odnosa prema Prištini. Znamo koliko ste truda, rada i energije uložili za ovo takmičenje. Tako se i ponašajte, a mi vam želimo da pobeđujete", rekao je predsednik Srbije na dodeli zastave Olimpijskom timu naše zemlje.

Tim Srbije za Olimpijske igre u Tokiju, dve nedelje pre početka takmičenja, broji 85 sportista.

Aleksandar Vučić, Olimpijski tim Srbije
foto: Tanjug/Rade Prelić

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track