ŽENA, MAJKA, KRALJICA! SRBIJO, POKLONI SE OVOJ SUPERMAMI! Stefana se PORODILA pre 6 meseci, a sada predvodi svoju zemlju na EP!
Foto: Profimedia

NAŠ PONOS

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! SRBIJO, POKLONI SE OVOJ SUPERMAMI! Stefana se PORODILA pre 6 meseci, a sada predvodi svoju zemlju na EP!

Ostali sportovi -

Trofejna srpska odbojkašica Stefana Veljković (31) zaigrala je za reprezentaciju Srbije samo pola godine posle porođaja!

Iako je takmičenje tek startovalo, ono već ima svog apsolutnog heroja, a to je ova hrabra mlada mama.

Osvajačica zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2015. i 2017. godine, šampionka sveta 2018. godine i vicešampionka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine nije izneverila svoju reprezentaciju ni ovo leto, iako joj niko ne bi zamerio da je propustila Evropsko prvenstvo.

Dres reprezentacije za ovu devojku je svetinja i vredan je svake žrtve.

Stefana je propustila Olimpijske igre u Tokiju, ali je uložila ogromne napore da zaigra na EP koje se igra u Beogradu. Odmah se priključila treninzima i stavila na raspolaganje selektoru Zoranu Terziću, koji ju je pozvao u tim.

Stefana Veljković
foto: @starsport

Protiv Bosne i Hercegovine je dobila šansu u trećem setu.

"Umalo mi suze nisu krenule kada sam ušla na teren... Verujem da će sve da bude još bolje, uz još malo vremena, prosto dok se sve namesti kako bi trebalo. A do kraja samog Evropskog prvenstva očekujem sve najlepše", rekla je Stefana nakon meča, prenosi Mondo.

Stefana Veljković, Srećko Lisinac
foto: Instagram

Podsetimo, Stefana je u braku sa našim odbojkaškim reprezentativcem Srećkom Lisincem. Prvog februara srećni par je obelodanio da su dobili naslednika Luku.

Srećko Lisinac, Srecko Lisinac
foto: Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track