Najnovije vesti

TRKA OKO RUMUNIJE: Rajović drugi u Bukureštu, novi uspeh srpskog bicikliste!
Foto: Privatna Arhiva

Sledeće nedelje u Požarevcu

TRKA OKO RUMUNIJE: Rajović drugi u Bukureštu, novi uspeh srpskog bicikliste!

Ostali sportovi

Reprezentativac Srbije Dušan Rajović zauzeo je drugo mesto u poslednjoj etapi 46. međunarodne biciklističke trke Oko Rumunije!

Naš as je u sjajnom sprintu pokazao da je u odličnoj formi pred start domaće najveće trke „Kroz Srbiju“ sledeće nedelje u Požarevcu.

Rajović je, da podsetimo, na ovoj trci u prvoj etapi, takođe u sprintu, osvopjio treže mesto. - Vožena je kružna trka ulicama Bukurešta. Ukupnop 100 kilometara. Svi u ekipi su odradili sjajna posao.Prvi beg je kontrolisao Marko Danilović, drugi Jovan Davinić. U posledwa dva kruga Rajović je sa glavninom grupe doostigao beg, a zatim u sjajnom sprintu došao do drugog mesta – kaže selektor reprezentacije Srbije Miloš Miladinović – Pohvalio bih sve u ekipi, vpozače, ali i masera Tadiju Vučkovića i mehaničara Marka Vasića.

Trka Oko Rumunije je imala pet etapa i prolog, pobedio je Poljak Jakub Kačmarek. Učestvovalo je 99 vozača iz 15 ekipa. Reprezentacija Srbije je vozila u sastavu Dušan Rajović, Marko Danilović, Đorđe Đurić, Stevan Klisurić, Dušan Veselinović, Jovan Divnić i Uroš Zoraja.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja