BEZ PRAVA NA GREŠKU! Odbojkaši Srbije protiv Turske za četvrtfinale Evropskog prvenstva!
Foto: AP

EP U ODBOJCI

BEZ PRAVA NA GREŠKU! Odbojkaši Srbije protiv Turske za četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi -

Odbojkaši Srbie kreću u odlučujućwe obračune na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Evropski prvaci se u nedelju od 20.30 u Gdanjsku u osmini finala sastaju se sa jednim od najprijatnijih iznenađenja šampionata Turskom.

"Orlovi" su favoriti, ali to ništa ne znači.

Srpski odbojkaši fokusirani su samo na Turke i ne razmišljaju o četvrtfinalu, gde ih, ako opravdaju ulogu favorita, očekuje bolji iz duela Holandija - Portugalija.

"Turci uopšte nisu loši. Igramo sam tamo dve godine, nadmetao sa skoro svim igračima njihove selekcije. U to vreme bili su veoma mladi i dalje su mlađani. Sjajni su, podigli su svoj nivo igrajući Evroligu, koju su i osvojili. Imaju zavidan kvalitet i osim toga u stanju su da pruže 300 posto svojih mogućnosti. U svojim redovima imaju igrače sa naših prostora, koji su sigurno doprineli da ostale reprezentativci veruju u sve što do sada nisu verovali. Ovo je veliki uspeh za njih", rekao je za sajt OSS Nikola Jovović.

Tehničar Srbije priznaje da očekuje težak meč:

"Naša javnost, kao i mi, želi da se plasiramo u četvrtfinale. Osećamo pritisak, jer se od nas kao aktuelnih šampiona očekuje da doguramo daleko. Zato trenutno razmišljamo samo o Turcima.", zaključio je Jovović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track