ARILJE SE POJAČAVA, NI SUPERLIGA NIJE DALEKO: Talentovani NEMANJA STANKOVIĆ najveće pojačanje, ali ostaje da trenira u Zvezdi
Foto: Instagram

rukomet

ARILJE SE POJAČAVA, NI SUPERLIGA NIJE DALEKO: Talentovani NEMANJA STANKOVIĆ najveće pojačanje, ali ostaje da trenira u Zvezdi

Ostali sportovi -

Trener Arilja Saša Luković kaže da je zadovoljan zbog dolaska rukometaša koji ima veliki potencijal

Posle Nikole Zečevića i Sime Jovanovića, rukometni klub Arilje je angažovao najveće pojačanje - 20-godišnjeg Nemanju Stankoviću, izuzetno perspektivnog rukometaša koji igra na poziciji levog krila. Stanković je rukomet pšočeo da igra u Beogradu sa Karaburme, odakle je prešao u RK Crvena zvezda Beograd. Mlađani Stanković će za Arilje debitovati u nedelju na meču protiv ekipe Beli anđeo iz Prijepolja.

- Zadovoljan sam zbog novog izazova i nadam se da ću Arilje predvoditi do mnogo pobeda ove sezone. Bilo bi lepo kada bismo izborili plasman i u Superligu, pa pozivam navijače da nam pruže podršku od starta sezone - rekao je Nemanja Stanković.

Trener Arilja Saša Luković kaže da je zadovoljan zbog dolaska igrača koji ima veliki potencijal.

- Arilje ima tradiciju u rukometu i nadamo se sve boljim rezultatima, uz podršku naše opštine - kazao je Luković.

Podršku Nemanji Stankoviću pružili su i trener mlađih kategorija RK Crvena zvezda Nikola Jović i Marko Lazić, koordoinator rada u Crvenoj zvezdi.

Privatna Arhiva
foto: Instagram

Zanimljivo je da Nemanja potiče iz sportske porodice, jer je njegov otac bokserski šampion Nenad Stanković, prvi šampion SR Jugoslavije u profesionalnom boksu, kada je pre više od dve decenije na poene u Trebinju pobedio Slobodana Vlaovića, u jednom od najboljih profi mečeva viđenim na ovdašnjim prostorima. Zbog svega toga, snažna podrška je usleduila i od uticajnog prvog potpredsednika Bokserskog saveza Srbije Slobodana Đurića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track