POSLE ODLUKE O ISTUPANJU NOVOG PAZARA: Direktor lige Milorad Šolević neobavešten, za Kurir kaže da je sve saznao iz medija!
Foto: Arkus liga

ARKUS LIGA

POSLE ODLUKE O ISTUPANJU NOVOG PAZARA: Direktor lige Milorad Šolević neobavešten, za Kurir kaže da je sve saznao iz medija!

Ostali sportovi -

Zvanična reakcija najavljena tek po dobijanju zvaničnog saopštenja rukometnog kluba Novi Pazar

Posle odluke Upravnog odbora rukometnog kluba Novi Pazar o istupanju iz ARKUS lige, direktor takmičenja Milorad Šolević rekao je za Kurir da su za ovu (ne)očekivanu odluku saznali iz medija.

- Imamo komunikacinju sa sekretarom asocijacije, ali dok ne dobijemo zvanično saopštenje o istupanju Novog Pazara iz Superlige, ne želimo da se oglašavamo. Kada nam stigne njihovo zvanično saopštenje, tada ćemo reagovati - rekao je Milorad Šolević, koji je očigledno prilično neobavešten.

Posle prvenstvene utakmice u Beogradu prošlog vikenda sa Crvenom zvezdom, kada je deo tribina vređao goste na nacionalnoj osnovi, uz uvredljive transparente, u Novom Pazarau su odlučili da napuste ligu. Prethodno je iz Novog pazara prećeno revanšizmom, ali posle odluke o istupanju ostaje da se vidi kako će se cela situacija odraziti na dalja dešavanja u elitnom rukometnom rangu Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track