BESPLATNO NA SVETSKO PRVENSTVO U BOKSU: Ljubiteljima plemenite veštine iz Loznice obezbeđen prevoz do Beograda
Foto: T. Ilić

boks

BESPLATNO NA SVETSKO PRVENSTVO U BOKSU: Ljubiteljima plemenite veštine iz Loznice obezbeđen prevoz do Beograda

Ostali sportovi -

Ljubitelji boksa iz lozničkog kraja moći će da prisustvuju svečanom otvaranju Svetskog prvenstva u boksu koje počinje u nedelju u beogradskoj "Štark areni".

Bokserski klub Loznica je uz podršku Bokserskog saveza Srbije i Grada Loznice obezbedio besplatan prevoz kao i besplatne ulaznice za sve zainteresovane građane, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Besplatan polazak za sve oni koji žele da gledaju i navijaju za naše boksere, je u nedelju, u 14,30 časova sa platoa kod Železničke stanice gde će ljubitelji "plemenite veštine" i dobiti besplatne ulaznice.

Boks
foto: T. Ilić

Očekuje se veliko interesovanje i, kako je najavljeno, biće obezbeđen dovoljan broj autobusa da svi koji žele stignu u "Štark arenu". Svetsko prvenstvo u boksu traje do 6. novembra, a za Srbiju će nastupiti i članovi BK Loznica, Semiz Aličić Pinja i Tamir Galanov, kao i Vladan Babić i Almir Memić bokseri koji su na dvojnoj registraciji.

Tako će od domaćih klubova BK Loznica biti nazastupljenija, a domaći ljubitelji boksa očekuju dobre rezultate njihovih boksera. Na prvenstvu je najavljeno učešće skoro 700 boksera, a u ceremoji otvaranja treba da učestvuju Roj Džons Junior, legendarni boks šampion i ambasador AIBA-e, glumac Miloš Biković, Said Taghmaoui, glumac, Roberto Kamareljo, dvostruki svetski šampion AIBA-e i Zeina Nassar, nemačka bokserka. Program otvaranja uveličaće rumunska pevačica INNA, Dejan Petrović i grupa Van Gog.

Boks
foto: T. Ilić

(T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track