REGION U ŠOKU: Pokušaj OTMICE tekvondo reprezentativke, NOKAUTIRALA jednog napadača!
Foto: Facebook

neverovatno

REGION U ŠOKU: Pokušaj OTMICE tekvondo reprezentativke, NOKAUTIRALA jednog napadača!

Ostali sportovi -

Nadina Mehmedović, reprezentativka BiH u tekvondou zamalo je oteta u nedelju uveče u mestu Šije.

Ovu informaciju objavio je njen otac Elvin.

Mehmedović je za " Dnevni avaz" pričao o situaciji koja se sinoć desila u Šijama.

"Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje, rekao je otac tekvondistkinje", koji je još ranije objavio sledeću poruku:

- Želimo da obavestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekbondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz pretnje i fizičku silu i naneli još lakše telesne povrede.

- Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspela je jednog otmičara da nokautira i pobegne te izbegne najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih događaja itd

- Napominjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je pre par dana napunila 17 godina i kao maloletna osoba je uspela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto video ili zna svaka informacija će nam dobro doći - napisao je Mehmedović, a celokupnim slučajem se trenutno bavi policija.

Kurir sport / Dnevni avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track