KADA KORINA NIJE TU SEDIM SA MIHAELOM, ALI... Šumaherov prijatelj otkrio NOVE DETALJE o zdravstvenom stanju slavnog vozača!
Foto: Profimedia

REDOVNO GA POSEĆUJE

KADA KORINA NIJE TU SEDIM SA MIHAELOM, ALI... Šumaherov prijatelj otkrio NOVE DETALJE o zdravstvenom stanju slavnog vozača!

Ostali sportovi -

Bivši šef Ferarija, Žan Tod, otkrio je nove detalje o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera.

Sedmostruki šampion F1 2013. godine doživeo je tešku nesreću na skijanju, a njegova porodica sve ove godine u strogoj tajnosti čuva sve informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Javnost samo zna da je Šumaher na kućnoj nezi i da se o njemu brine supruga Korina.

Samo njegovi najbliži prijatelji imaju dozvolu da ga posete, a jedan od njih je i direktor FIA Žan Tod.

"Mogu da razumem zašto njegova porodica i prijatelji žele da ga zaštite. Trebalo bi da ga ostavimo na miru. Mihael se bori, možemo samo da se nadamo da će mu biti bolje", rekao je Tod.

Šumaherov prijatelj je pohvalio suprugu slavnog vozača.

"Korina je kao što ste mogli da vidite u dokumentarcu predivna žena. Ono kako govori o Mihaelu i šta radi za njega je čudesno", ističe Tod.

Na pitanje novinara da li dugo ostaje kod Mihaela u poseti, Francuz je odgovorio:

"Da, ostajem prilično dugo. Ako je Korina tu, večeramo zajedno, a ako nije onda budem sa Mihaelom, ali..." nije mogao da završi rečenicu Tod.

Na pitanje da li ga Šumaher prepoznaje, Tod nije želeo da odgovori.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track